Η πολιτική της εταιρείας μας απο το την ίδρυση της μέχρι και σήμερα, είναι να συμβαδίζει με την εξέλιξη της τεχνολογίας. Για τον λόγο αυτον, έχουμε στραφεί στην αέρια τεχνολογία με τη χρήση των Drones. 

Η εταιρεία σήμερα έχει στην κατοχή της ένα Drone αεροπλάνο (eBee), ένα πολυκόπτερο Phantom 4, τη βελτιωμένη εκδοση του Phantom 4 Pro και το 3D Laser Scanner BLK 360 της Leica.

Η επεξεργασία των αεροφωτογραφιών και η παραγωγή των ορθοφωτοχαρτών γίνεται με το λογισμικό Pix4D (Ελβετική Εταιρεία με έδρα τη Λωζάνη και το Πολυτεχνείο EPFL). Η προετοιμασία του σχεδίου πτήσης για το αεροπλάνο eBee γίνεται με το λογισμικό eMotion2 και η παραγωγή σχεδίου πτήσης για το Phantom 4 και Phantom 4 Pro γίνεται με το λογισμικό Pix4Dcapture.  

Με την χρησιμοποίηση και των δύο Drone,  αυτά των eBee και του Phantom4 Pro, μπορούμε να έχουμε μια ολοκληρωτική αποτύπωση για να δημιουργήσουμε ενα 3D μοντέλο.

Συγκεκριμένα, το eBee προσαρμόζεται καλύτερα σε μεγάλες εκτάσεις και σαρώνει την περιοχή με κάθετες φωτογραφίες. Για να αποτυπώσουμε ομως ολοκληρωμένα το τρισδιάστατο μοντέλο μας, κάνουμε χρήση του πολικοπτέρου Phantom4 Pro για να πάρουμε και τις πλάγιες φωτογραφίες. Με αυτόν τον τρόπο και με τη χρήση του Pix4D δημιουργούμε τους Ορθοφωτοχαρτες και τα Ορθομωσαικα για να αναπαραστήσουμε σε 3D μορφή την κάλυψη της επιλεγμένης περιοχής.

Η εταιρία μας συνδιάζει την Τρισδιάστατη τεχνολογία Εδάφους και Αέρος με την επίγεια χρήση του 3D Laser Scanner BLK 360  και των Drones μας, παριστάνοντας, με αυτό το τρόπο τις κατόψεις και τις όψεις των κτιρίων.

Social Media
Επικοινωνία

Διεύθυνση: Ρήγα Φεραίου 93
Πόλη: Βόλος
Τηλ: 24210 72341
Κινητό: +30 6973327087
Email: info@mitsikostas.gr

Copyright © 2014, Μητσικώστας & Συνεργάτες
+30 6973327087